De eerste productie van GOED GEK: een goed gekke voorstelling overde geestelijke gezondheidszorg.

Samen met Anna Crott werk ik momenteel hard aan deze cabaretvoorstelling Goed Gek! Het onvermogen van het GGZ om cliënten écht te helpen, stellen wij daarin op een humorvolle en liefdevolle manier aan de kaak. De psychiaters en psychologen willen zich n.l. niet verbinden met hun clienten (de goede uitgezonderd). En plakken hun een diagnose op en zetten ze op ärts en auto"pillen. Daarmee maken ze hun clienten nog zieker dan ze al zijn.

Het streven is deze voorstelling aan het einde van het jaar op te voeren. Kom dan ook naar grandcafé Koekenbier in Alkmaar voor een avond met liefde en humor met een serieuze ondertoon. In de Brouwerij (in Koekenbier). Adres: Kennemerstraatweg 16, Alkmaar. Aanvang: 20.00 uur.

Orgelconcerten

Als kerkorganist ben ik al jaren verbonden aan de PKN gemeente van de ter Coulsterkerk te Heiloo. Ik ben vaste begeleider van de Cantorij. Ik geef concerten op andere locaties. Kijk maar in de agenda hiernaast. Iedereen is van harte welkom om  te komen luisteren! Ook kun je zondags om 10.00 uur altijd meezingen als ik speel in de ter Coulsterkerk. Van harte welkom!

 

Koren
Met veel plezier en toewijding dirigeer ik twee koren voor mensen met een beperking. Ik doe dat op mijn vrije dag. Op vrijdag: om 11.00 uur in de Prins Hendrik stichting te Egmond aan zee, en om 15.30 uur in de Trambaan in Nieuwe Niedorp. Dit is het mooiste werk dat ik momenteel doe.